Zo pas je jouw nieuwsbrief header aan

Niet iedere nieuwsbrief header kan zomaar worden aangepast, maar op het moment dat jouw nieuwsbrief header zo is ingesteld dat dit wél kan, wijzig je de header foto op onderstaande manier:

1. Zorg dat je in de bewerkmodus van een nieuwsbrief zit en klik op de header van je nieuwsbrief. Via de + knop kun je een nieuwe header afbeelding uploaden. Dit kan zowel vanuit je eerdere uploads, als vanuit een map op je pc. De gekozen afbeelding komt vervolgens naast de originele header afbeelding in de header te staan. Je ziet dus eventjes twee afbeeldingen in de header

2. Klik vervolgens, links in het scherm, de oude header afbeelding weg. De header sprint nu weer terug naar één afbeelding, et voilà!

Zie ook onderstaande video: