Nieuwsbrief dupliceren

Wil jij graag iedere nieuwsbrief dezelfde indeling (van blokken) gebruiken? Dan kun je ervoor kiezen om één keer de nieuwsbrief naar wens op te maken en deze vervolgens te dupliceren.
Uiteraard moet je dan de inhoud van de blokken wel aanpassen, bijvoorbeeld woningen of artikelen vervangen, want ook de content wordt dan gedupliceerd. Echter is dit minder werk dan elke keer opnieuw slepen met blokken om de goede volgorde/indeling te knutselen.

Hoe dupliceer ik een nieuwsbrief?
1. Ga naar het nieuwsbrief overzicht (enveloppetje in de blauwe menubalk).
2. Klik vervolgens de nieuwsbrief die qua indeling helemaal naar wens is, aan.
3. Klik rechtsboven in je scherm op de knop ‘dupliceren’
4. Na enkele seconden zie je bovenaan een nieuwsbrief staan met KOPIE achter de titel. Dit is de gedupliceerde nieuwsbrief. Deze kun je vervolgens bewerken. Vergeet niet om de titel aan te passen voor je de nieuwsbrief verzend!