Kan ik handmatig contacten importeren?

Ja, je kunt handmatig contacten importeren. Dit kun je doen in het contactenoverzicht. Dit zijn de twee poppetjes in de blauwe menubalk.

Naast het knopje “Nieuw Contact” staat een kleine pijl naar beneden. Via deze pijl kun je door middel van een .csv of een Excel bestand zelf contacten importeren.

Geef bij het importeren per kolom aan welke informatie erin staat (bijvoorbeeld, adres, telefoonnummer). Boven de gegevens zul je balkjes zien met de tekst ‘negeer deze kolom’, dit dien je aan te passen. Anders wordt er niks gedaan met de info die je importeert.

Belangrijk punt om te onthouden:
1. Elk contact moet een e-mailadres hebben !
2. Lijken er minder contacten te zijn geïmporteerd dan er in je sheet staan? Dan kan het zijn dat er dubbele tussen zaten. Contacten die al in Nexxtmove staan worden niet nogmaals toegevoegd.