Hoe deel ik een video op social media?

Je kunt een video het beste op social media delen via de speciale ‘video’ knop in onze social tool.

Je vindt de ‘video’ knop onder ‘overig’ wanneer je een nieuwe post maakt.

Houd er wel rekening mee dat Instagram geen video’s ondersteunt die langer zijn dan 30 seconden. Wil je een langere video delen op Instagram? Dan kun je het beste gebruikmaken van IGTV. Dit kan zowel via de mobiele app als via de pc. Hiervoor moet je echter wel op Instagram zelf inloggen.